Hi! I am no longer writing this blog. My new Finnish blog can be found at WWW.JOSEPHINESUOTMAA.COM, welcome!

Hei! Olen lopettanut bloggaamisen täällä. Uusi blogi löytyy osoitteesta WWW.JOSEPHINESUOTMAA.COM, tervetuloa mukaan seuraamaan!


Wednesday, July 18, 2012

i ♥ ikea

PhotobucketPhotobucket
Stuff I bought from Ikea today. I've been needing some better storing boxes for keeping my things in 
order, and I found some really nice ones from Ikea that I just had to go buy. The candles and candlesticks
were just for fun, as I love scented candles. 

It's been like 10 years since I've been to Ikea, that was when we moved back to Finland from The States and Taiwan. Today was my first time at the Ikea in Raisio, which is funny since it really isn't that far away from where I live. 

Tänään Ikeasta ostettuja juttuja. Olen jo vähän aikaa tarvinnut parempia säilytysjuttuja pitääkseni tavarani järjestyksessä, ja löysin muutamia tosi kivoja Ikeasta mitkä oli vaan pakko käydä noutamassa. Tuikut ja kynttilänjalat olivat lähinnä huvin vuoksi, sillä rakastan tuoksukynttilöitä. 

Siitä on joku 10 vuotta kun kävin viimeksi Ikeassa, se oli sitä aikaa kun muutimme takaisin Suomeen Jenkeistä ja Taiwanista. Tänään oli ensimmäinen vierailuni Raision Ikeassa, mikä on aika hassua sillä se ei edes ole kovin kaukana. 

Some before and after-pictures of the details of my room with the new things I bought;
 
Photobucket 
My jewellery corner, which is on my nightstand next to my bed. This corner has been a problem for a while already, since my jewellery collection keeps on growing but my storing spaces stay the same. It's difficult to find the things I want without turning the whole place upside down and making a terrible mess. All my necklaces are in that black and white Sephora box, which causes them to tangle up together. 

Korunurkkaukseni, mikä on yöpöytäni päällä sänkyni vieressä. Nurkkaus on ollu jo hetken aikaa ongelma, sillä korukokoelmani senkun kasvaa mutta säilytystilani eivät. On vaikeaa löytää haluamai korut ilman että täytyy käännellä kaikki pinot ja laatikot ylösalaisin aiheuttaen kauhean sotkun. Kaikki kaulakoruni ovat mustavalkoisessa Sephoran laatikossa, mikä aiheuttaa niiden sotkeutumisen keskenään. 

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
 My jewellery corner now. All the white boxes have their own category of jewelleries; first one on the left are for rings, middle for for bracelets, watches and choker necklaces and the last one for earrings aside to the ones that are hanging on the rack I made at school. I also added a box for all my nailpolishes, which is on the lower level of my nightstand. I added the hooks I bought to the corner of my bookshelf, and hanged most of my necklaces there so they can stay in order.

Korunurkkaukseni nyt. Kaikki valkoiset laatikot pitävät sisällään oman osaston koruista; ensimmäinen laatikko vasemmalla on sormuksille, keskimmäinen laatikko rannekoruille, kelloille sekä choker-kaulakoruille ja viimeinen laatikko korvakoruille niiden lisäksi mitkä roikkuvat telineessä minkä tein koulussa. Lisäsin myös yhden laatikon yöpöydän alemmalle tasolle missä on kaikki omistamani kynsilakat. Ruuvasin ostamani koukut kirjahyllyni reunalle, ja pistin suurimman osan kaulakorustani roikkumaan siihen jotta ne pysyisivät järjestyksessä.

Photobucket Photobucket My drawer, which is right next to my door. I keep all my make-up and other cosmetics here, but the problem is that they're just all over the place and just thrown around all the time. My make-up products are all in a bag which is now too small for them.

Lipastoni, mikä on heti oveni vieressä. Tässä säilytän kaikki meikkini ja muut kosmetiikkatuotteeni, mutta ongelma on se miten ne ei pysy järjestyksessä kun ne vaan vaeltelevat laatikoissa. Kaikki meikkini ovat yhdessä meikkipussissa mikä on nyt liian pieni niille.

Photobucket Photobucket My drawer now. I bought this lovely box with many separate parts inside, so now all my make-up and hair things are in order. I also added some boxes inside the drawer, so now the hair products are in one box and perfumes in another one. New candles are placed right next to the big box. 

Lipastoni nyt. Ostin tämän ihanan lokerikon missä on monta erillistä laatikkoa, joten nyt kaikki meikkini ja hiusjuttuni ovat järjestyksessä. Lisäsin myös hieman laatikoida lipaston sisälle, joten nyt hiusjutut ovat yhdessä laatikossa ja hajuvedet toisessa. Uudet tuikut kippoineen asettautuivat lokerikon viereen. 


After re-arranging my room nearly the whole day, I realized that I will be needing more of those little boxes so tomorrow I'll be heading back to Ikea, this time for a smaller visit. I was also thinking about buying more scented candles, as I fell in love with these browned coloured ones that smelled like apples and cinnamon - I just loved how they reminded me of Christmas.

I'm starting to feel more satisfied with my room now that I have the things I wanted and needed. I would still love a new, furry carpet, but it's not really on the top of my list right now. I think I coud do a room post soon since it has been requested several times at my old blog. Even though this isn't the fanciest room I've seen, it's fancy enough for me and I really do feel comfortable living here. How do you store small things in your room?

Tajusin huoneeni uudelleenjärjestämisen keskellä, että tarvitsen lisää noita pikkulaatikoita joten huomenna suuntaan takaisin Ikeaan, tällä kertaa vähän pienemmälle vierailulle. Ajattelin myös ostaa lisää tuoksukynttilöitä, sillä rakastuin eräisiin ruskeisiin kynttilöihin mitkä tuoksuivat omenilta ja kanelilta - rakastin niiden jouluista tuoksua. 

Alan olla yhä tyytyväisempi huoneeseeni nyt kun minulla on haluamani ja tarvitsemani asiat. Olisi ihanaa jos saisin uuden karvaisen maton, mutta se ei oikein ole tärkeintä tällä hetkellä. Luulen, että voisin tehdä huonepostauksen pian sillä se on ollu toivelistalla jo muutamia kertoja vanhan blogin puolella. Vaikka huoneeni ei ole hienoin huone minkä olen nähnyt, se on kuitenkin riittävä minulle ja viihdyn tässä pikku kopperossani oikein hyvin. Miten te säilytätte pieniä tavaroita huoneessanne?

2 comments:

  1. Missä päin Amerikkaa asuit? Asuitko siellä monta vuotta? Voisitko kuvitella muuttavasi Amerikkaan vielä? Kävitkö siellä paikallista koulua? Itse haluaisin kovasti muuttaa Amerikkaan.

    ReplyDelete
  2. Asuimme n. 1,5v Californiassa äitini ja siskoni kanssa ja tästä on sellaiset 12 vuotta aikaa joten olin silloin 4-5 vuotias ja kävin paikallista päiväkotia/daycarea mutten koulua. Ja voisin kuvitella hyvin muuttavani takaisin vaikka heti lukion jälkeen :)

    ReplyDelete