Hi! I am no longer writing this blog. My new Finnish blog can be found at WWW.JOSEPHINESUOTMAA.COM, welcome!

Hei! Olen lopettanut bloggaamisen täällä. Uusi blogi löytyy osoitteesta WWW.JOSEPHINESUOTMAA.COM, tervetuloa mukaan seuraamaan!


Saturday, December 29, 2012

outfit

Photobucket
Photobucket 
fur coat H&M jeans Gina Tricot watch Betsey Johnson shoes Zara

Outfit of the night as I went out for a while. I was hoping to wear my new Zara booties for their first walk, but I humbly returned home after a few steps outside since it was way too slippery! I guess I have no choice but to wait for the snow to melt... 
What do you guys think about the outfit?

Another thing I must ask; why is it so quiet here? I haven't had any comments in a while now and I'm feeling quite lonely! Is it because of the holidays or are my posts just not worth commenting? Please let me know, whether it is about improvements or new post ideas!

Illan asu, missä kävin nopeasti keskustassa. Olin suunnitellut pistäväni uudet Zaran saapikkaani ensikävelylleen, mutta palasin nöyrästi kotiin muutaman askeleen jälkeen sillä ulkona oli aivan liian liukasta! Näyttää siltä että joudun odottamaan lumien sulamista...
Mitä mieltä siellä ollaan asusta?

Toinen asia mitä minun on pakko kysyä; miksi täällä on niin hiljaista? En ole saanut kommentteja pitkään aikaan ja oloni on varsin yksinäinen! Johtuuko se joululomasta vai eivätkö postaukseni vain ole kommentoinnin arvoisia? Olkaa ihania ja vastatkaa, oli se sitten kehittämisestä tai uusista postausideoista!

4 comments:

  1. Olis kiva jos vaikka esittelisit jotain vaatteita yms. videolla, niinkuin edellisessä blogissa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Videopostauksen tekisin sitten luultavasti englanniksi tai sitten molemmilla kielillä :) täytyy katsoa vielä, kiitos ehdotuksesta!

      Delete
    2. Jos tekisit sen englanniksi, niin se olisi myös kiva :)

      Delete