Hi! I am no longer writing this blog. My new Finnish blog can be found at WWW.JOSEPHINESUOTMAA.COM, welcome!

Hei! Olen lopettanut bloggaamisen täällä. Uusi blogi löytyy osoitteesta WWW.JOSEPHINESUOTMAA.COM, tervetuloa mukaan seuraamaan!


Sunday, March 9, 2014

bored?


 

 Hey guys!

Lately I've felt that my blog has been a little boring - I don't post very often anymore, and when I do, it's either just outfits or introducing things that I've bought which can be a little tirering to see all the time...
I've never wanted to make this blog as personal as the two previous ones I've had, but I feel like having a better touch to the readers would do good. What I would love to see is more comments and opinions on the things that I post here, and so I will do my best in being more versatile and posting beyond outfits and shoppings.

As you may or may not know, I'm having my final year of high school going on and so I'm super busy all the time. Sometimes I write a post here and forget to publish it, which has happened twice just this week as well - I just published the two posts I was going to do this week, so check out the post on lipsticks and yesterday's Women's Day outfit

I would really want to make this blog more fun, and so I will try to figure out something. I can't promise a better pace, but I can promise to do something different in order to be more entertaining. So please be patient and stand through, I really appreciate it!


Hei kaikki!

Viime aikoina minusta on tuntunut siltä, että tämä blogi on ollut vähän tylsä - en postaa enää kauhean usein, ja silloin kun postaan niin kyseessä on joko asukuvia tai sitten ostoksien esittelyä mikä on varmasti puuduttavaa lukemista pidemmän päälle...
En ole koskaan halunnut tehdä tästä blogista niin henkilökohtaista kuin kaksi edellistäni, mutta minusta tuntuu, että parempi yhteys lukijoihin tekisi hyvää. Olisi ihana nähdä blogissani enemmän kommentteja ja mielipiteitä postaamistani asioista, joten aion yrittää parhaani olla monipuolisempi ja kirjoittaa muustakin kuin asuista ja ostoksista. 

Kuten saatatte ehkä tietääkin, olen viimeisellä vuodella lukiota joten minulla on jatkuvasti hommaa koulujuttujen parissa. Joskus saatan kirjoittaa tänne valmiiksi postauksen ja unohtaa täysin sen julkaisemista, mitä onkin tapahtunut jo kaksi kertaa tämän viikon aikana. Julkaisin juuri nyt nämä kaksi unohtunutta postausta, joten käykää katsomassa postausta huulipunista sekä eilisen Naistenpäivän asusta.

Haluaisin todella tehdä tästä blogista hauskemman, joten koitan parhaani mukaan keksiä jotain. En voi luvata parempaa postaustahtia, mutta voin luvata tekeväni jotain erilaista ja viihdyttävämpää. Joten olkaa kärsivällisiä ja koittakaa kestää, arvostan kovasti!

6 comments:

  1. Ota videopostaus sun kaverin kanssa ja tehkää vain jotain kivaa :D minusta näin saan "tietää/tuntea" sinut paremmin. Sulla on mahtava tyyli ja olet hyvin kaunis :) xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista ja hyvästä ideasta, piristi kummasti mieltä! <3 :)

      Delete
  2. Ihana postaus! Pakko kysyy noista sun hiuksista, että käytätkö jotain öljyä tai suihkeita. Haha sori vaik ei liity tähän postaukseen, mutta tuli mieleen kysyä.
    Samaa mieltä kun edellinen ano...OOT JUMALOTTOMAN KAUNIS! :) mitäs haluaisit tehdä lukion jäkeen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha ei mitään, ihanaa kun kysyit! Käytän aina suihkun jälkeen joko silkkitippoja tai sitten Tigin latvasuojaa latvoihin, ja suihkutan lämpösuojaa sekä välillä hiuksiinjätettävää hoitoainetta :) Voin tehdä käyttämistäni tuotteista postausta mikäli haluat kuulla lisää?

      Ja kiitos paljon, ihania anonyymeja siellä <3 lukion jälkeen suunnitelmissa olisi tehdä töitä, matkustella ja pistää vähän rahaa säästöön mahdollisten opiskelupaikkojen varalta :)

      Delete
  3. Olisi tosi mukavaa jos tekisit postauksen hiuksistasi ja miten hoidat niitä!
    Voitko myös tehdä postauksen mitä olet tehnyt koko päivän eli aamusta ilta myöhään asti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hiuspostausta voisinkin vakavasti harkita, ainakin käyttämistäni hiustuotteista saa jonkun kivan postauksen varmaan aikaiseksi :) Ja päiväpostausta on pitänyt toteuttaa monet kerrat mutta se on aina jäänyt, koitetaan nyt saada aikaiseksi!

      Delete