Hi! I am no longer writing this blog. My new Finnish blog can be found at WWW.JOSEPHINESUOTMAA.COM, welcome!

Hei! Olen lopettanut bloggaamisen täällä. Uusi blogi löytyy osoitteesta WWW.JOSEPHINESUOTMAA.COM, tervetuloa mukaan seuraamaan!


Saturday, March 29, 2014

Costume Tähtistailaaja


Hei kaikki! 

 Tänään oli siis Costume-lehden Tähtistailaaja-kisan alkukarsinta Turun Skanssissa, ja olin siis kisassa mukana. Ilmottauduin samana päivänä kun näin kyseisestä kisasta ilmoituksen lehdessä, joten tätä päivää ollaan odotettu kuin kuuta nousevaa. Paikalla jännitti melko paljon, mutta pysyin yllättävän rauhallisena koko päivän ja onnistuin keräämään hermojani olemalla omassa rauhassani ja juttelemalla kavereille, jotka olivat tarpeeksi ihania saapumaan paikalle kannustamaan ja napsimaan kuvia koko tapahtumasta. Tuomareiden kanssa haastattelu meni yllättävän hyvin, ja olinkin onnesta soikeana kun nimeni kutsuttiin haastetehtävään. Haaste oli todellinen haaste itselleni, sillä en meinannut millään löytää mitään oman tyylistä vaatetta rekeiltä ja hieman hermostuttikin, että en edustanut tyyliäni tarpeeksi hyvin. 
Tehtävän jälkeen jännitti hirveästi että oliko mitään mahdollisuuksia eteenpäin, mutta kävi niin että pääsin 5 muun kanssa semifinaaleihin! 
Kisasta ja koko päivästä jäi todella hyvä fiilis - kaikki oli hyvin järjestetty, tuomarit kysyivät haastavia kysymyksiä ja kilpailun taso oli kyllä kova! Kisan seuraava vaihe alkaa ensi kuussa, joten tässä täytyykin pitää vain peukkuja että pärjätään siellä lähes niin hyvin kuin mitä tänäänkin. Tärkeintä onkin pysyä uskollisena omalle tyylilleni, kävi miten kävi. 

Laitan blogiin parempaa kuvaa kisa-asustani vielä myöhemmin, samoin lisäjuttua tuotepalkinnoista mitä saatiin tänään Zalandolta ja Iberolta. Kiitoksia vielä Costumelle mahtavasta päivästä! 

(kaikki kuvat puhelimesta ja Costumen Instagram-tililtä, @costumesuomi, tägeillä #costumesuomi ja #tähtistailaaja)

Long story short: Today I participated in a styling competition by fashion magazine Costume, and managed to get into the semifinals! Let's hope there will be more to come... 

(all photos by phone and from Costume's Instagram-page @costumesuomi, hashtags #costumesuomi and #tähtistailaaja)

5 comments:

  1. Sulla meni kyllä niin hyvin se eka haastis!! Ei huomannut yhtään että olisit jännittänyt! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apua! mä tärisin kuin viimeistä päivää ja mikki heilui holtittomasti puhuessa, että hyvä vaan jos ei hermostuneisuus päässyt kunnolla välittymään ;D

      Delete
  2. Where is the brand of your white blouse and clutch?

    ReplyDelete
    Replies
    1. I can't remember the brands since I didn't have the time to look into them during the competition, but all the clothing and accessories were sponsored by Zalando so I'm sure you will find them from Zalando.com :) hope this helps a little!

      Delete