Hi! I am no longer writing this blog. My new Finnish blog can be found at WWW.JOSEPHINESUOTMAA.COM, welcome!

Hei! Olen lopettanut bloggaamisen täällä. Uusi blogi löytyy osoitteesta WWW.JOSEPHINESUOTMAA.COM, tervetuloa mukaan seuraamaan!


Sunday, June 21, 2015

comeback

IMG_9855m IMG_9859 IMG_9877 IMG_9872 IMG_9886 IMG_9891
IMG_9895 IMG_9901
 crop top & skirt Bik Bok kimono jacket Noisy May sneakers Converse 

Tämä postaus on omistettu sille kivalle tytölle joka tasan viikko sitten sunnuntai-Fortessa kertoi minulle lukevansa blogiani - vaikka tunnelma oli varsin kostea molemmin puolin sinä iltana, kanssasi juttelu ja hauskat ystäväsi muistuvat edelleen mieleeni ja lämmittävät sydäntä kovasti. 
Olen ollut laiska blogin suhteen tässä kuussa kun on niin paljon kiireitä ollut (ja tämä uusi läppärini on vaatinut myös uudet kuvanmuokkausohjelmat jotka edelleen aiheuttavat harmaita hiuksia), mutta nyt koitan tosissani parantaa tapojani sillä postauksia on kyllä kasaantunut runsaasti, kunhan saisin omistettua aikaa tälle. Rakastan bloggaamista ja tämä on ollut elämäntapa jo lähes 8 (!!) vuotta, ja tuo kommentti oli juuri sitä mitä tarvitsin että pääsisin takaisin tänne ruudun pariin. 
Kommentoi ihmeessä jos tunnistit itsesi tästä, vaikkapa anonyymisti jos ei muuten! 

Tässä siis vähän asua viime viikon torstailta, kun olimme viettämässä rakkaan pappani syntymäpäiviä päivällisen merkeissä. Olen ollut viime aikoina niin paljon töissä että heti kun vaan pääsen "vapaalle" niin koitan kehittää jotain kivaa päällepantavaa ja laittautua astetta paremmin - kiharat hiukset ovat olleet tavaramerkkini jo parin vuoden takaa, mutta kihartaminen jäi vähille kun tukka pääsi kasvamaan niin pitkäksi vielä vuosi sitten. Nyt kun ne ovat taas sopivan lyhyet niin niihin on ihana tehdä kikkaroita! Koitan pitää tämän pituuden hetken ainakin, leikkasin alkukuusta taas viitisen senttiä kun mulla pääsee hiukset kasvamaan niin nopeasti - lyhyt tukka kun on helppo kesällä. 

Mitä mieltä siellä ollaan asusta? 
 Palaillaan uusien postauksien merkeissä heti ensi viikolla!

2 comments:

  1. minä täällä! ihana kuulla että sain sut hyvälle tuulelle :) en ikinä kommentoi minnekkään mitään mut nyt on kyllä pakko :D oon seurannu sun blogias jo monta vuotta ja sulla on todella kiva ja omaperäinen tyyli <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ihanaa kun löysit sut tän kautta!! kiitos paljon kommentistasi, niin sufossa kuin täälläkin <3 :)

      Delete